Visie TisKidz

TisKidz is een gastouderbureau met meerdere vestigingen werkzaam in geheel Nederland. Elke vestiging is kleinschalig.

Wij streven naar persoonlijke benadering van gastouders en ouders, het ons-kent-ons gevoel. Daarom werken onze bemiddelingsmedewerksters in hun eigen regio, zodat jij altijd dezelfde contactpersoon tegenkomt.

TisKidz vindt het belangrijk dat het kind kind mag zijn. Daarom is de vorm gastouderopvang ook een prachtige vorm van kinderopvang. Kleinschalig en in huiselijke sfeer.
Onze gastouders zijn allemaal professioneel bezig met hun vak en dragen een warm hart toe aan "hun" kinderen. Daarom zijn onze gastouders voor ons dan ook onwijs belangrijk en willen wij hen ook zo goed mogelijk begeleiden. Onze gastouders kunnen altijd bij ons terecht; voor pedagogisch advies, voor advies omtrent veiligheid en gezondheid, financiën, maar ook om gezellig een praatje te maken met collega's.

Als gastouder werk je zelfstandig en is het dus prettig een achterban te hebben die jouw vak begrijpt en je kan ondersteunen daar waar jij dat nodig bent.
Verder vindt TisKidz permanente educatie erg belangrijk, als gastouder wil je je graag blijven ontwikkelen in jouw vakgebied. Bij TisKidz kan dat. Wij werken met Tink-trainingen (taal- en interactievaardigheden), bieden E-learning aan, je kan meedoen aan workshops en komen wij regelmatig met gastouders bij elkaar tijdens onze gastoudercommissie om van elkaar te leren en met elkaar te sparren.

Binnen TisKidz zijn Jannie en Claudette geschoold als coach gezonde kinderopvang. Dat betekend dat wij onze gastouders begeleiden in hun opvang om gezonde opvang aan te bieden. Dit kan op verschillende gebieden: voeding, beweging, gezond en veilig gedrag en een veilige omgeving. Tijdens onze trainingen bespreken we dit onderwerp, oefenen we met de gastouders en geven we tips hoe onze gastouders dit kunnen inzetten in hun opvang.
Daarnaast is Claudette ambassadeur van Gezonde Kinderopvang bij het RIVM.

Verder werken wij momenteel samen met JOGG (JongerenOpGezondGewicht). Zo mochten we in 2021 meedoen met een pilot The Daily Mile. En zijn we in 2022 twee maandelijks gaan werken met leuke actieve en gezonde thema's. In 2023 hebben we samen met GGD-Fryslan meegedaan aan het programma: Beweeg je blij. Ben je als gastouder aangesloten bij TisKidz mag je meedoen aan al deze faciliteiten, maar dat hoeft niet. Jouw opvang, jouw wensen, jouw onderneming.

Voor u als ouder staan wij uiteraard ook klaar! Naast het zorgen dat uw gastouder voldoet aan de wettelijke eisen en hij / zij altijd verder kan leren om er voor uw kind helemaal te kunnen zijn, bieden wij u de service aan van een eigen huispedagoge, verzorgen wij eenmaal per jaar een thema bijeenkomst voor ouders en kunt ook u met alle vragen die u heeft omtrent gastouderopvang bij ons terecht. Natuurlijk kunt u ook meedenken over onze beleidsvoering in de oudercommissie.