INFO@TISKIDZ.NL                                                Dit unieke kinderopvangdagboekje van Ollie & Tigger is geschikt voor de kinderopvang zoals kinderdagverblijven en Gastouders.

Tijdens de overdracht die aan het begin en aan het einde van de dag plaatsvindt wisselen we informatie uit over eten, drinken, slapen, plassen en ontlasting. Dit boekje is daarom een praktische maar vooral leuke aanvulling. Een echt kinderopvangboekje. Stel dat je als ouder/verzorger snel weg moet ’s morgens bij het brengen van het kind, dan heb je altijd het kinderopvangboekje met de belangrijkste gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden de dag of nacht ervoor. Bovendien is het een leuk naslagwerk voor later waarin je bepaalde zaken nog eens rustig kunt opzoeken en nalezen.

Het kinderopvangboekje heeft ruimte voor opmerkingen van ouders wat het kindje heeft gegeten en hoe goed hij dat heeft gegeten. Hoe het kindje heeft geslapen en hoelang hoe de stoelgang deze dag is verlopen en wat hij of zij heeft gedronken en een speciale paragraaf voor fles voeding.

U kunt het kinderopvangdagboekje zelf bestellen of vragen of uw bemiddelingsmedewerkster of gastouder deze wil bestellen. Via info@tiskidz.nl kunt u een boekje bestellen, geef ons door welk boekje u wilt en hoeveel en wij maken het voor u in orde.

1 info pagina (naam, geboortedatum… + noodnummers)
120 invul pagina’s = 120 opvangdagen
Formaat: A5 : 148 x 210 mm
Met zeer stevige wire-o binding.

Alle kinderopvangdagboekjes worden gedrukt op FSC® gecertificeerd papier. Het FSC-keurmerk geeft u zekerheid over de duurzame herkomst van de grondstoffen.

Extra informatie

Gewicht Afmetingen

1850 g
14,8 × 21 × 1 cmBever


€ 5,95

Koe


€ 5,95

Eend


€ 5,95

Varken


€ 5,95

Pinguin


€ 5,95

Olifant


€ 5,95

Leeuw


€ 5,95

Zeeleeuw


€ 5,95

Aap


€ 5,95

Panda


€ 5,95

Plaskaarten

Plaskaarten ook verkrijgbaar in alle verschillende diersoorten.


€ 0,35

Plaskaart stickers

Deze stickers zijn speciaal voor de Ollie & Tigger plaskaart en kunnen geplakt worden als een beloning voor een kleine en grote boodschap op het toilet of op het potje.


€ 1,49