INFO@TISKIDZ.NL                                                


Gastouder Sabrina

Oldeberkoop

Hallo mijn naam is Sabrina, ik ben 33 jaar en woon samen met mijn vriend Berry en zoontje Toby in Oldeberkoop. Vanaf Februari 2022 ga ik aan de slag als gastouder onder de naam 'Natuurlijk Kind - Kleinschalige kinderopvang', voor kinderen van 0 t/m 12 jaar.

Ik heb de opleiding Sociaal Maatschappelijke Dienstverlening gedaan en beschik over het certificaat EHBO voor kinderen.

Mijn grote passies zijn tuinieren, de natuur en lekker creatief bezig zijn. Hierbij probeer ik Toby ook zoveel mogelijk te betrekken. Ik vind het super leuk om mijn liefde voor natuur en buitenleven spelenderwijs aan kinderen mee te geven.

We beschikken over een grote tuin met een omheinde moestuin/kruidentuin, een kas en een ren met een paar kippen en kwartels. Er is een glijbaan, trampoline, veel buitenspeelgoed, een modderkeuken en in de magnolia boom hangt een schommel.

Er is ook een kindertuintje waar, als de kinderen dat leuk vinden, zij zelf ook dingen kunnen zaaien die we kunnen zien groeien en kunnen proeven.

Wij hebben ook een hond, Lola, een grote knuffelkont. Als er kinderen zijn dan is zij in een afgezonderde ruimte waar zij in alle rust kan slapen en snurken.

Binnen hebben we veel speelgoed voor kinderen van diverse leeftijden (lego duplo, een marktkraampje, autootjes, puzzels, boeken, een tekenbord en sensorisch speelgoed.

Ik vind het ook erg leuk om met kinderen te knutselen. We hebben heel veel knutselspullen waar we veel leuke dingen mee kunnen maken!

Wilt u graag meer over mij als gastouder weten of heeft u nog vragen en/of opmerkingen, dan kunt u altijd contact met mij opnemen.

Gastouder Lolkje,

Burgum


Ik ben Lolkje Olijnsma,

Moeder van 2 dochters. En samen met mijn man en kinderen wonen wij in Burgum.

Naast een hondje Sem hebben wij ook kippen, konijn en vissen.


Ik ben al sinds 2009 een ervaren deskundige gastouder.

Per januari 2022 heb ik plek vrij voor nieuwe speel vriendjes en vriendinnetjes, voor mijn dochter, bij mijn gastouderopvang aan huis: ‘Lolkje’s oppas bern’ op dinsdag, donderdag en vrijdag.


Bent u op zoek naar een professionele, gezellige opvang voor uw kind (kinderen), vol aandacht,

creativiteit in een veilige binnen en buitenruimte?


Neem dan gerust eens vrijblijvend een kijkje of neem contact met mij op.


Vriendelijke groeten,


Lolkje Olijnsma

lolkjesoppasbern@gmail.com

BurgumGastouder

Wil jij ook op onze website? Dat kan!
Neem contact op met Sanne: regio-oostfriesland@tiskidz.nl