INFO@TISKIDZ.NL                                                

Manuela Gielissen

Ik ben Manuela Gielissen en ben al vele jaren gastouder bij Mijn Villa Kakelbont in Haler. Kinderen zijn mijn lust en leven en ik wil ze dan ook graag bijstaan in hun ontwikkeling. Ik heb een groot huis met een veranda erom heen, waar heerlijk gespeeld kan worden, zelfs met regen! We knutselen regelmatig en werken met thema’s. Ik werk ook met het Vroege-en Voorschoolse Educatie systeem van KIKI en vul dit aan met diverse eigen materialen. Elke 2 maanden komt er een nieuwe Coole KIDS Box met uitdagend spelmateriaal afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Ook zijn wij regelmatig buiten te vinden als wij naar een speeltuin gaan, of een kinderboerderij. Lekker met de natuur bezig zijnen vies worden!

Ik ben geopend van maandag tot en met donderdag van 6.30-18.00 uur, maar ben flexibel. Nieuwsgierig geworden? Kom eens vrijblijvend een kijkje nemen!


Groeten, Manuela

Sandra Cummins

Mijn naam is Sandra Cummins en ik draai mijn eigen kinderopvang als gastouder in Budel Dorplein.

De visie die ik naar voren laat komen is gericht op authenticiteit en eigenheid. Kinderen mogen vertrouwen op hun eigen lichaam en innerlijke kompas, in verbinding met zichzelf, de natuur en hun omgeving.

Zij ontwikkelen dit vertrouwen door zelf te ontdekken en ervaringen op te doen, met hun lichaam te voelen, vies te worden, vallen en op te staan. Daarvoor bied ik een veilige, huiselijke omgeving en ondersteun ik ze in het uiten van emoties.

De kinderen komen bij mij in aanraking met de natuur, muziek, open einde spelmateriaal en maken hun eigen creaties met verf, plak en tekenmateriaal.

Een goed contact met ouders is een belangrijk aspect. Zij weten intuïtief wat goed is voor hun kind en kennen hun kind als geen ander.

Opvang mogelijk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. De openingstijden zijn van 7:30-18:30 uur. In overleg zijn flexibele dagen en avondeten mogelijk.

Ik kijk uit naar een samenwerking met ouders en kinderen die zich kunnen verbinden met mij en de visie die ik uitdraag.

Lieve groet Sandra


Bianca van Doren

Ik ben Bianca van Doren, in 1976 geboren in Helmond, en sinds 2011 woonachtig in Someren-Heide.Ik heb 2 mooie dochters van 23 en 17 jaar oud en ben al 25 jaar gelukkig samen met mijn lieve man Pascal.

Sinds 2015 ben ik gestart met mijn kinderopvang De Heise Bijtjes, waar ik per dag 5 kinderen opvang zodat ik ze alle aandacht kan geven die ze verdienen.

Kinderopvang De Heise Bijtjes is een Flexibele en kleinschalige opvang.

Beoefent u een beroep uit bij de polite of werkt u in de zorg of in de landbouwsector?

U kunt uw kindje al om 6.00 uur komen brengen, op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Zoekt u een kindvriendelijke en veilige omgeving dan bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen!

Groetjes Bianca.