INFO@TISKIDZ.NL                                                

Gastouders stellen zich voor

Hier stellen een aantal van onze gastouders zich voor aan u. Hier treft u een aantal van onze gastouders aan. Wij bemiddelen momenteel rond de 100 gastouders, dus kunt u hier geen gastouder vinden, neem dan contact met ons op om te kijken of er een gastouder is die bij uw wensen past!
Wij werken in geheel Noord-Nedereland.


Gastouderopvang bij Immy

Vledder

  

Gastouder
"Blij bij Tet"

Meppel

Ik ben Tertia Westera en sinds een paar weekjes wonen wij weer heerlijk in Meppel(Oosterboer)! De kindjes die ik opving in Havelte/Uffelte zijn allemaal met mij mee gegaan naar Meppel maar omdat er 2 jongens bijna 4 worden, heb ik vanaf half november 2020 weer een beetje ruimte. Op maandag, dinsdag en donderdag heb ik nog 1 of 2 plekjes vrij :)

Ik ben flexibel, enthousiast en ondernemend. Op mijn elektrische bakfiets sjezen we overal naartoe met z'n allen. Súperleuk!

Misschien ook wel leuk om nog even te melden dat ik bezig ben met een opleiding tot Kindercoach :) Ik vind het heel erg belangrijk dat de kids zich veilig en gehoord bij mij voelen. Positiviteit, samen spelen en ontdekken, dát is waar ik voor sta! Bel of appvoor meer info: 0624681407

Janke

Leek

Hallo, graag stel ik mij even voor.

Mijn naam is Janke Ploeg en heb mijn kinderopvang Keudeldoemke in Tolbert.

Al ruim 25 jaar ben gastouder waarvan nu 13 jaar zelfstandig.

Als zelfstandig gastouder doe en regel ik veel dingen zelf.

Heb nu een groepje kinderen in de opvang van 0-6 jaar, dat is erg leuk de kinderen spelen leuk met elkaar en kunnen goed met elkaar opschieten.

Soms moet ik ook kinderen uit school halen en dat doen we gezellig lopend met elkaar.

Voor de kleintjes die nog niet naar school gaan, probeer ik zoveel mogelijk structuur en regelmaat in de dag te brengen, want weet ondertussen uit ervaring dat kinderen dat toch wel nodig hebben.

Zoals vaste tijden voor fruit eten, drinken samen lunchen aan tafel en 2x per dag een tussendoortje, en niet te vergeten het middagslaapje dat sommige kinderen ook nodig hebben.

Elke dag gaan we ook naar buiten, in de winter een warme jas aan en in de zomer kunnen ze lekker spelen in mijn omheinde tuin of in de speeltuinen in de buurt.

Mijn motto is als de kinderen het fijn hebben bij de gastouder en de ouders kunnen zonder zorgen naar hun werk is mijn taak geslaagd als gastouder!

Persoonlijk hou ik van openheid, en vragen stellen mag en kan altijd {liefst zonder de kinderen als het over hun gaat uiteraard} maar dat kan altijd door een telefoontje te plegen of via de mail.

Mocht er interesse zijn en zoekt u een plekje voor uw kind(eren) laat me het dan weten en zal u graag te woord staan!


Mijn werkdagen zijn:

Maandag 7.30-17.30

Dinsdag 7.30-17.30

Woensdag 12.00-17.30

Donderdag 7.30-17.30


E-mail: Keudeldoemke@gmail.com

tel: 06-29502468

of via eva@tiskidz.nl

Met vriendelijke groet

Janke Ploeg

Heihorst 7 9356 HC Tolbert

Kinderopvang Keudeldoemke


Wil jij op onze website?

Dat kan! Laat het ons weten:

info@tiskidz.nl

Astrid's kinderopvang

De Pol


Liens thuis

Hallo allemaal!

In een ruim vrijstaand huis in Nijeveen run ik mijn 24/7 opvang Liens thuis, waar in overleg bijna alles mogelijk is. In de opvang zijn wij zoveel mogelijk kindvolgend, wat wil zeggen dat wij de ritmes en voorkeuren van de kinderen zoveel mogelijk proberen te volgen.

Wij zijn veel buiten te vinden, zowel in onze ruime tuin als op pad in en om het dorp en we bieden zoveel mogelijk gezonde voeding aan, maar zo nu en dan iets lekkers tussendoor lusten we ook wel!

Ieder kind dat hier slaapt heeft zijn/haar eigen bed (waar niemand anders in slaapt), op fles-/borstvoeding na zit alles bij het tarief in en we hebben zelfs een heuse Liens thuis bibliotheek waar de kinderen boeken mogen lenen!

We proberen betrokken en meedenkend te zijn, we zoeken graag naar mogelijkheden en/of oplossingen, maar bovenal proberen we de kinderen een thuis te bieden als papa en/ mama er niet zijn.

Nieuwsgierig geworden? Laat het vooral weten!

Groeten Roelien Lalkens


Gastouderopvang Lytse Krumel

Ik ben Mirjan van der Veer- Klasen, moeder van 2 dochters. Een aantal jaar heb ik met veel plezier als invalkracht gewerkt op het kinderdagverblijf. Daarnaast ben ik ook werkzaam als pgb begeleidster bij een meisje met het syndroom van down.
Het is super fijn om mijn gezin te combineren met mijn werk als gastouder.

Voor een indruk van mijn opvang kunt u op mijn Facebook pagina kijken.

Gastouder / Nanny Debora

Ik ben Debora en ik ben 37 jaar..ik woon samen met mijn vriend en 2 kinderen in Bedum! Wij hebben een zoon van bijna 5 jaar en een dochter van 1 jaar. Ik werk sinds ongeveer 3 jaar als gastouder. Ik heb nu momenteel een vast gastgezin op maandag en dinsdag. Het zijn 4 jongens van verschillende leeftijden. En ik werk bij het gezin thuis.

Ik ben nog op zoek naar een gezin voor een halve of een hele dag. Ik vind het superleuk om met kinderen te werken. De verschillende karakters. Verschillende leeftijden! Ik ben zelf iemand die mee beweegt met kinderen, maar ook duidelijk is op momenten dat het ook echt moet. Ik vind het leuk om lekker te knutselen, spelletjes te doen,lekker met ze naar buiten gaan. Voor het gezin koken. Kleine huishoudelijke taakjes. Spreekt mijn profiel je aan laat dan even een berichtje achter!Nanny of gastouder?


Wil jij ook bij TisKidz op de website?

Dat kan!

Mail ons voor de mogelijkheden:

info@tiskidz.nl


Thuis bij Mariska

Ik ben Mariska de Vries, samen met mijn man en 3 kinderen woon ik in het mooie Burgum!

In 2017 ben ik gestart als gastouder. Ik heb mijn diploma HBO-pedagogiek en de opleiding kindercoach afgerond. Ik ben rustig, geduldig, zorgzaam en flexibel.

Ik vind het erg belangrijk dat de kinderen zich hier thuis voelen en een warm en veilig plekje hebben.

Ik maak gebruik van een vaste dag structuur, wat de kinderen rust en duidelijkheid geeft.

Plezier maken met elkaar en leren van elkaar staat centraal!

De opvangdagen hou ik afwisselend en ik sluit aan bij de interesses van de kinderen.

We gaan vaak naar buiten. Naar de speeltuin, een heerlijke wandeling, samen een boodschapje doen of gezellig achterhuis spelen.

Ook binnen vermaken we ons goed!

Samen bouwen met de duplo of het houten treinspoor, spelen met een gevarieerd speelgoedaanbod, samen kleien, kleuren, verven, of puzzelen.

Kringspelletjes doen, samen liedjes zingen en muziek maken en elke dag een verhaaltje tijdens het fruit eten.

Verstoppertje spelen of onze energie kwijt in een zelfgemaakt parcours is ook favoriet.

Ik geniet elke dag ontzettend van het enthousiasme van de kinderen, hun ontwikkeling en hun unieke karaktertjes!
Nanny

Hoi ouders!

Ik ben op zoek naar een leuk gezin waar ik aan huis de kinderen kan verzorgen. Zelf woon ik in Drachten, maar ik heb een auto en kan dus ook in mijn omgeving naar andere plekken rijden.
Ik heb ervaring als Nanny en gastouder en heb ook op een kinderdagverblijf gewerkt.
Ik ben ondernemend, ga graag naar het bos, ik hou van knutselen en bakken.
Eventueel wil ik ook wel wat licht huishoudelijk werk doen.

Momenteel ben ik voor 3 dagen per week beschikbaar. 😊

Meer informatie kunt u vragen bij TisKidz.


Nanny: Aagje

Goedendag ouders,

Ik ben op zoek naar een leuk gezin waar ik in Drachten als Nanny aan de slag kan.
Ik ben erg flexibel, dagen en tijden kunnen met mij altijd overlegt worden. 😊

Het werken met kinderen is mijn passie.
Als Nanny heb ik al geruime ervaring.

Zoekt u een lieve en enthousiaste Nanny in Drachten? Dan bent u bij mij aan het juiste adres!
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met TisKidz.