INFO@TISKIDZ.NL                                                

Gastouders stellen zich voor

Hier stellen een aantal van onze gastouders zich voor aan u. Hier treft u een aantal van onze gastouders aan. Wij bemiddelen momenteel rond de 100 gastouders, dus kunt u hier geen gastouder vinden, neem dan contact met ons op om te kijken of er een gastouder is die bij uw wensen past!
Wij werken in geheel Noord-Nedereland.


Gastouderopvang bij Immy

Vledder

  

Gastouder
"Blij bij Tet"

Meppel

Ik ben Tertia Westera en sinds een paar weekjes wonen wij weer heerlijk in Meppel(Oosterboer)! De kindjes die ik opving in Havelte/Uffelte zijn allemaal met mij mee gegaan naar Meppel maar omdat er 2 jongens bijna 4 worden, heb ik vanaf half november 2020 weer een beetje ruimte. Op maandag, dinsdag en donderdag heb ik nog 1 of 2 plekjes vrij :)

Ik ben flexibel, enthousiast en ondernemend. Op mijn elektrische bakfiets sjezen we overal naartoe met z'n allen. Súperleuk!

Misschien ook wel leuk om nog even te melden dat ik bezig ben met een opleiding tot Kindercoach :) Ik vind het heel erg belangrijk dat de kids zich veilig en gehoord bij mij voelen. Positiviteit, samen spelen en ontdekken, dát is waar ik voor sta! Bel of appvoor meer info: 0624681407

Gastouder Kaatje

Steenwijkerwold

Heey hoi,

Ik ben Karin Otten en ben 31 jaar oud.

Ik heb de opleiding sociaal pedagogisch medewerker niveau 3 behaald en werk al vanaf mijn 19e in de kinderopvang of als gastouder. Ik ben woonachtig in steenwijkerwold en woon daar samen met mijn man Niek.

Wat ik zo leuk vind aan mijn werk?

Elke dag die vrolijke koppies van de kinderen. Hun gezelligheid maar ook hun nukken. De afwisseling maar ook elke dag het ritme hebben.

Wat maakt mij zo anders leuk?

Ik ben gezellig en voor alles in. De kinderen mogen ravotten en zichzelf op hun eigen tempo ontwikkelen. Motivatie vind ik erg belangrijk.

Ik werk op de dagen dinsdag tot en met vrijdag en ben erg flexibel in de haal en breng tijden.

Nienke Vlieg gastouder bij u thuis

Heerenveen en omgeving

Hallo ouders,

Mijn naam is Nienke Vlieg, ik ben 24 jaar en woon in Heerenveen. In juli 2020 heb ik mijn diploma “Helpende zorg en welzijn” en EHBO voor baby’s en kinderen gehaald. Sinds augustus ben ik werkzaam als gastouder. Ik kom bij u thuis, ik pas op uw kinderen en doe eventueel ligt huishoudelijk werk.

Ik ben creatief, vind het leuk om te knutselen of een boekje voor te lezen. Ook koekjes/cakejes bakken vind ik leuk. Ik ga graag met kinderen naar buiten voor een spelletje en om de natuur te ontdekken wandelend of fietsend.

Ik ben nu werkzaam bij een heel leuk en gezellig gezin, helaas stopt dit eind februari, per maart ben ik daarom opzoek naar een nieuw gezin waar ik langs mag komen om op te passen en samen leuke en gezellige dagen te beleven. Ik ben 2 dagen beschikbaar, dagen in overleg. Wel kom ik graag op vaste dagen. Ik werk in een gebied van 30 km rondom Heerenveen. Ik heb een rijbewijs en eigen auto.

Graag kom ik met u in contact.

Groetjes Nienke Vlieg

Astrid's kinderopvang

Steenwijkerwold

Ik ben Astrid Verschuren, 33 jaar en sinds 2004 woonachtig in Steenwijkerwold. Per 1 januari 2009 ben ik als zelfstandige gastouder begonnen onder de naam Astrid’s Kinderopvang.

Al meer dan 5 jaar heb ik ervaring als gastouder, waarbij meerdere kinderen tegelijk in ons huis worden opgevangen. Astrid’s Kinderopvang is een kleinschalige opvang waarbij er niet meer dan 5 kinderen tegelijkertijd (inclusief mijn eigen dochter ) aanwezig zijn. De opvang vindt plaats in huiselijke sfeer waarbij er genoeg ruimte is om te spelen. Bij mooi weer wordt de grote omsloten tuin ook als speelterrein gebruikt, waar ze naar hartenlust kunnen fietsen, steppen, trekker rijden, enz. De kinderen groeien op met hondje Rowdy (een echte kindervriend), Romy en Demi (onze 2 huiskatten) en Remi (1 konijn in zijn buitenverblijf). Oftewel worden de kinderen in een gezellige huiselijke en diervriendelijke omgeving opgevangen en krijgen ze de aandacht die ze verdienen.

Groetjes Astrid

Gastouder

Wil jij ook op onze website? Laat het weten!