INFO@TISKIDZ.NL                                                

Gastouders stellen zich voor

Hier stellen een aantal van onze gastouders zich voor aan u. Hier treft u een aantal van onze gastouders aan. Wij bemiddelen momenteel rond de 100 gastouders, dus kunt u hier geen gastouder vinden, neem dan contact met ons op om te kijken of er een gastouder is die bij uw wensen past!
Wij werken in geheel Noord-Nedereland.


Gastouderopvang bij Immy

Vledder

  

Gastouder
"Blij bij Tet"

Meppel

Ik ben Tertia Westera en sinds een paar weekjes wonen wij weer heerlijk in Meppel(Oosterboer)! De kindjes die ik opving in Havelte/Uffelte zijn allemaal met mij mee gegaan naar Meppel maar omdat er 2 jongens bijna 4 worden, heb ik vanaf half november 2020 weer een beetje ruimte. Op maandag, dinsdag en donderdag heb ik nog 1 of 2 plekjes vrij :)

Ik ben flexibel, enthousiast en ondernemend. Op mijn elektrische bakfiets sjezen we overal naartoe met z'n allen. Súperleuk!

Misschien ook wel leuk om nog even te melden dat ik bezig ben met een opleiding tot Kindercoach :) Ik vind het heel erg belangrijk dat de kids zich veilig en gehoord bij mij voelen. Positiviteit, samen spelen en ontdekken, dát is waar ik voor sta! Bel of appvoor meer info: 0624681407

Gastouder Kaatje

Steenwijkerwold

Heey hoi,

Ik ben Karin Otten en ben 31 jaar oud.

Ik heb de opleiding sociaal pedagogisch medewerker niveau 3 behaald en werk al vanaf mijn 19e in de kinderopvang of als gastouder. Ik ben woonachtig in steenwijkerwold en woon daar samen met mijn man Niek.

Wat ik zo leuk vind aan mijn werk?

Elke dag die vrolijke koppies van de kinderen. Hun gezelligheid maar ook hun nukken. De afwisseling maar ook elke dag het ritme hebben.

Wat maakt mij zo anders leuk?

Ik ben gezellig en voor alles in. De kinderen mogen ravotten en zichzelf op hun eigen tempo ontwikkelen. Motivatie vind ik erg belangrijk.

Ik werk op de dagen dinsdag tot en met vrijdag en ben erg flexibel in de haal en breng tijden.

Nienke Vlieg gastouder bij u thuis

Heerenveen en omgeving

Hallo ouders,

Mijn naam is Nienke Vlieg, ik ben 24 jaar en woon in Heerenveen. In juli 2020 heb ik mijn diploma “Helpende zorg en welzijn” en EHBO voor baby’s en kinderen gehaald. Sinds augustus ben ik werkzaam als gastouder. Ik kom bij u thuis, ik pas op uw kinderen en doe eventueel ligt huishoudelijk werk.

Ik ben creatief, vind het leuk om te knutselen of een boekje voor te lezen. Ook koekjes/cakejes bakken vind ik leuk. Ik ga graag met kinderen naar buiten voor een spelletje en om de natuur te ontdekken wandelend of fietsend.

Ik ben nu werkzaam bij een heel leuk en gezellig gezin, helaas stopt dit eind februari, per maart ben ik daarom opzoek naar een nieuw gezin waar ik langs mag komen om op te passen en samen leuke en gezellige dagen te beleven. Ik ben 2 dagen beschikbaar, dagen in overleg. Wel kom ik graag op vaste dagen. Ik werk in een gebied van 30 km rondom Heerenveen. Ik heb een rijbewijs en eigen auto.

Graag kom ik met u in contact.

Groetjes Nienke Vlieg

Astrid's kinderopvang

De Pol


Liens thuis

Hallo allemaal!

In een ruim vrijstaand huis in Nijeveen run ik mijn 24/7 opvang Liens thuis, waar in overleg bijna alles mogelijk is. In de opvang zijn wij zoveel mogelijk kindvolgend, wat wil zeggen dat wij de ritmes en voorkeuren van de kinderen zoveel mogelijk proberen te volgen.

Wij zijn veel buiten te vinden, zowel in onze ruime tuin als op pad in en om het dorp en we bieden zoveel mogelijk gezonde voeding aan, maar zo nu en dan iets lekkers tussendoor lusten we ook wel!

Ieder kind dat hier slaapt heeft zijn/haar eigen bed (waar niemand anders in slaapt), op fles-/borstvoeding na zit alles bij het tarief in en we hebben zelfs een heuse Liens thuis bibliotheek waar de kinderen boeken mogen lenen!

We proberen betrokken en meedenkend te zijn, we zoeken graag naar mogelijkheden en/of oplossingen, maar bovenal proberen we de kinderen een thuis te bieden als papa en/ mama er niet zijn.

Nieuwsgierig geworden? Laat het vooral weten!

Groeten Roelien Lalkens


Gastouderopvang Lytse Krumel

Ik ben Mirjan van der Veer- Klasen, moeder van 2 dochters. Een aantal jaar heb ik met veel plezier als invalkracht gewerkt op het kinderdagverblijf. Daarnaast ben ik ook werkzaam als pgb begeleidster bij een meisje met het syndroom van down.
Het is super fijn om mijn gezin te combineren met mijn werk als gastouder.

Voor een indruk van mijn opvang kunt u op mijn Facebook pagina kijken.

Gastouderopvang De vrolijke uiltjes

Kleinschalige opvang voor kinderen van 0-4 jaar in Leeuwarden.

Voor een indruk van mijn opvang kunt u een kijkje nemen op mijn Facebook pagina.


Nanny: Aletta

Beste ouders,
Ik ben Aletta, 35 jaar en beschikbaar voor twee dagen om bij u thuis als Nanny te komen werken.
Zelf heb ik een dochtertje van 16 maanden en heb ik ervaring in het kinderdagverblijf en op de BSO.
Ik ben iemand die erg veel houdt van knutselen en naar buiten gaan.
De positieve benadering van opvoeden spreekt mij erg aan en dit hanteer ik ook tijdens mijn werk als Nanny.

Daarnaast vind ik het belangrijk dat kinderen gezonde voeding krijgen en stimuleer ik de ontwikkeling van kinderen.
Zelf woon ik in Surhuisterveen, maar ik heb een auto en kan dus ook naar u toekomen als u iets verder weg woont. (reistijd ongeveer 30 minuten).

Ik hou van koken en eventueel wat licht huishoudelijk werk kan ik ook doen.
Groetjes Aletta


Dianne's gastouderopvang "Hupsakee"

Welkom bij Dianne’s Gastouderopvang “Hupsakee”

Ik vind het leuk om jullie een kijkje te laten nemen in mijn gastouderopvang.

Eerst zal ik mijzelf even voorstellen. Ik ben Dianne ik ben 24 jaar oud en woon en werk in Wilhelminaoord. Ik heb veel ervaring met het werken met kinderen, ik heb van mijn hobby mijn beroep kunnen maken. 12 jaar geleden ben ik begonnen met oppassen bij gezinnen thuis. En heb ik meerdere stages gelopen in de gastouderopvang, kinderopvang, peuterspeelzaal en basisschool. Door alle ervaringen heb ik een hele fijne plek kunnen creëren voor de kinderen en mijzelf.

Wat vind ik belangrijk?

Ik vind het belangrijk dat het welzijn van de kinderen voorop staat, daar bedoel ik mee dat de kinderen de liefde en aandacht moeten krijgen die hij of zij verdient. Ieder kind is uniek en ontdekt de wereld op zijn of haar eigen tempo.

Ik vind het belangrijk dat kinderen gestimuleerd, gemotiveerd en uitgedaagd worden om zichzelf te ontwikkelen.

Wanneer u als ouder aan het werk bent speelt uw kind in een veilige en huiselijke sfeer waardoor hij/zij zich snel op zijn gemak kan voelen. Ook weet uw kindje zich snel veilig te hechten, omdat ik altijd de persoon ben die ervoor uw kindje is.

Onze eet en drink momenten zijn over het algemeen altijd gezond, zo drinken wij veel water of thee, en eten wij 2 keer per dag fruit en voornamelijk hartig beleg tijdens het middag eten.

Wij vinden het onwijs leuk om samen te knutselen en spelletjes te doen. Ook hebben wij een lief vriendje en dat is Kiki de beer. Dit vriendje helpt ons te stimuleren in onze activiteiten.

Wanneer het kan gaan wij heel graag naar buiten. Wij hebben een hele fijne tuin waarin alle kinderen heerlijk kunnen spelen. Ook gaan wij graag er op uit! Wij wandelen dan met zijn allen met de kar, of gaan een eind fietsen met de bakfiets, met bijvoorbeeld als eind bestemming een leuke speeltuin, of een heel fijn bos waarin wij al onze energie kwijt kunnen en de wereld om ons heen kunnen ontdekken.

Liefs Dianne.

Nanny

Hoi ouders!

Ik ben op zoek naar een leuk gezin waar ik aan huis de kinderen kan verzorgen. Zelf woon ik in Drachten, maar ik heb een auto en kan dus ook in mijn omgeving naar andere plekken rijden.
Ik heb ervaring als Nanny en gastouder en heb ook op een kinderdagverblijf gewerkt.
Ik ben ondernemend, ga graag naar het bos, ik hou van knutselen en bakken.
Eventueel wil ik ook wel wat licht huishoudelijk werk doen.

Momenteel ben ik voor 3 dagen per week beschikbaar. 😊

Meer informatie kunt u vragen bij TisKidz.


Nanny: Aagje

Goedendag ouders,

Ik ben op zoek naar een leuk gezin waar ik in Drachten als Nanny aan de slag kan.
Ik ben erg flexibel, dagen en tijden kunnen met mij altijd overlegt worden. 😊

Het werken met kinderen is mijn passie.
Als Nanny heb ik al geruime ervaring.

Zoekt u een lieve en enthousiaste Nanny in Drachten? Dan bent u bij mij aan het juiste adres!
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met TisKidz.