INFO@TISKIDZ.NL                                                

Foto gallerij


Gastouderschap

Onze gastouders beschikken over superkracht ;-)


Online elkaar ontmoeten

Helaas zitten wij in de tijd van Corona, maar hier worden wij zeer creatief door. We "zien" elkaar nog steeds! Al is het dan nu via de digitale weg. Trainingen gaan gewoon dorr bij TisKidz!

EHBO

Al onze gastouders doen jaarlijks herhaling voor Kinder EHBO. Gezellig en zeer leerzaam.

Tink-training

Tink-training voor onze gastouders. Taal- en interactievaardigheden. Super leerzaam, blijf jezelf uitdagen als gastouder, permanente educatie!


Dag van de gastouder

Elk jaar is de derde donderdag van september in het teken van De dag van de gastouder. Ook TisKidz zet dan haar gastouders in het zonnetje!


Keurmerk meldcode

Wij zijn in het bezit van het keurmerk meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling. Jaarlijks volgen wij bijscholing om u goed bij te kunnen staan indien nodig!

Thema

In samenwerking met JOGG (jongeren op gezond gewicht) bieden wij het thema water drinken aan. Gastouders ontvangen hiervoor maandelijks leuke knutselideeën, tips voor spelletjes en we zullen het thema met een leuk feest afsluiten.


Online bewegen

Elke eerste dinsdag van de maand hebben wij een online beweeg half uurtje met gastouders en hun gastkindjes.

Gezellig

Samen met onze gastouders en ouders organiseren wij ook leuke dingen, zoals op de foto een bingo. Vanwege corona dit keer online. (2021)

TisKidz sticker

Als gastouder aangesloten bij TisKidz ontvang je van ons de sticker: Bij deze gastouder is alles kidz!

TisKidz auto

Misschien heeft u hem al eens zien rijden: onze TisKidz auto!Gastoudercommissie

Ongeveer viermaal per jaar komen wij samen met onze gastoudercommissie. Hier kunnen gastouders brainstormen, overleggen, ervaringen delen of we gewoon gezellig met elkaar kletsen.

Thema feest water (drinken):

Hierbij een overzicht van de leuke activiteiten die wij zaterdag 14 september mochten aanbieden aan alle kinderen tijdens ons thema feest: water.

Langs deze weg willen wij FC Wolvega onwijs bedanken dat wij op hun terrein mochten staan en Sanisale.com Hoogeveen willen wij ook onwijs bedanken voor het prachtige springkussen!

Verder willen wij de vrijwilligers Anneke Tissink , Helena De Jong en Jolanda Braad-Grit bedanken voor hun inzet. Tevens Sander van den Doel en Jan-Maarten Lamsma voor het helpen bij het opbouwen en afbreken van de ranja koe, het springkussen en het sponsen spel.

Onze dochters die als waterfeeën een dagje door het leven zijn gegaan, super leuk!

En natuurlijk onze fotograve Eva Janssen!

Ook JOGG-Weststellingwerf bedankt!

Trots zijn we op ons team dat deze dag een succes is geworden Jannie van den Doel Monique Lamsma-Staalsmid Manon Boerema en Claudette Tissink-Brinkman