Ouders die hun kinderopvang via TisKidz geregeld hebben, geven hun gastouder gemiddeld het cijfer 8,9 in 2016. 

Specialist in kinderopvang bemiddeling
en begeleiding

TisKidz is een ervaren gastouderbureau. Sinds 2006 verzorgen wij erkende en betrouwbare gastouderopvang. Aangezien wij alleen met bijgeschoolde medewerkers werken, zijn wij KNGO-gecertificeerd.

Specialist in
kinderopvang bemiddeling
en begeleiding

TisKidz is een ervaren gastouderbureau. Sinds 2006 verzorgen wij erkende en betrouwbare gastouderopvang. Aangezien wij alleen met bijgeschoolde medewerkers werken, zijn wij KNGO-gecertificeerd..

Even voorstellen aan ons team...

Claudette

Claudette

Als moeder van drie kinderen en grondlegger van TisKidz begrijp ik hoe belangrijk goede kinderopvang is.
Mijn visie: "Laat kinderen kind zijn".

Manon

Manon

Als werkende moeder kan ik me goed inleven in het belang van goede gastouders.
Vandaar dat ik als bemiddelingsmedewerkster graag mijn steentje bijdraag aan TisKidz.

Jannie

Jannie

Met drie kinderen wil je een flexibele, gezellige en leuke plek om ze buiten werk- en schooltijden op te vangen.
Een gastouder is hierbij voor mij de perfecte oplossing.

Kinderopvangtoeslag in 2017 en 2018

De maximale vergoeding is in 2017 € 5,75.
Het percentage dat u vergoedt krijgt hangt van uw inkomen af, klik op onderstaande link om te kijken wat u in 2017 terug kunt krijgen.
Wilt u een offerte ontvangen om te weten hoeveel u netto betalen gaat voor gastouderopvang? Mail naar: facturatie@tiskidz.nl

Tabel kinderopvangtoeslag 2017

Inmiddels is (onder voorbehoud) ook de maximale uurvergoeding voor 2018 bekend. Een stijging van € 0,16 per uur van € 5,75 naar € 5,91 voor de gastouderopvang!

 

Gastouderopvang TisKidz 

TisKidz is een ervaren gastouderbureau. Sinds 2006 verzorgen wij erkende en betrouwbare gastouderopvang. Aangezien wij alleen met bijgeschoolde medewerkers werken, zijn wij KNGO-gecertificeerd. Wellicht bent u enthousiast over TisKidz, maar bent u al aangesloten bij een ander bureau of kinderdagverblijf. Dan kunt u zeer voordelig overstappen naar ons gastouderbureau. Bij TisKidz profiteert u namelijk van een gunstige overstapservice, zodat u nog sneller en makkelijker van onze gastouderbemiddeling gebruikt kunt gaan maken. TisKidz kan veel voor u betekenen. Wanneer u een gastouder zoekt, kunt u uw wensen aan ons doorgeven en dan zullen wij een geschikte kandidaat voor u zoeken. Zoekt u zelf naar een baan in de gastouderopvang? Dan zal TisKidz zich inzetten om een passende baan voor u te vinden. Wij hebben een aantal kernwaarden centraal staan. Zo zijn we flexibel, kleinschalig, daardoor des te meer persoonlijk, doortastend, eerlijk en betrouwbaar. Een briljant alternatief voor een kinderdagverblijf.

Sticker 

 

KNGO certificering

TisKidz heeft een goedgekeurd opleidingsplan voor haar bemiddelingsmedewerksters en haar gastouders en is dan ook in het trotse bezit van de certificering voor bijgeschoolde bemiddelingsmedewerkers.
Meer informatie treft u op: Certificering TisKidz

Keurmerk 2017

 

Geschillencommissie

TisKidz is aangesloten bij Stichting Geschillencommissie Kinderopvang.
Al sinds 2006 zijn er geen klachten bij de commissie binnen gekomen en daar zijn wij trots op!

Geschillencommissie

 

Nieuws 


Uit onderzoek blijkt: Gastouderopvang gunstiger voor kinderen dan kinderdagverblijf, lees hier het artikel:
Gastouderopvang gunstiger dan kinderdagverblijf


Wat moet ik doen als mijn kind is vermist?
Bekijk hier het filmpje van AmberAlert


 

Open huis

Denkt u erover om uw kind door een gastouder op te laten vangen en heeft u altijd al eens een kijkje in het huis van een gastouder willen nemen? Dan heeft u bij TisKidz de gelegenheid! Jaarlijks organiseert TisKidz met haar gastouders de ‘Gastouderkijkdag! Op deze dag stellen verschillende gastouders hun huis open en kunt u bij deze gastouders een kijkje nemen. U kunt kennis maken met de gastouder, zien hoe en waar de kinderen opgevangen worden en zien of deze vorm van opvang wellicht bij u en uw kinderen past. Gastouders laten u dan ook met liefde zien wat gastouderopvang aan toegevoegde waarde voor u en uw kinderen kan bieden.Er worden diverse leuke activiteiten en spelletjes georganiseerd voor de kinderen dus neemt u vooral uw kinderen mee voor een leuke dag!Uiteraard kunt u ook op andere dagen een kijkje nemen bij onze gastouders, neem hiervoor contact op met TisKidz.

Klik hier voor eens impressie van deze dag.

 

Gastouder kijkdagGastouder kijkdag nummer 2


Dag van de gastouder

 

TisKidz vindt het belangrijk dat gastouders regelmatig in het zonnetje worden gezet en vindt het dan ook prachtig om te zien dat dit een jaarlijks terugkerend fenomeen is dankzij 'de dag van de gastouder'. Onze gastouders worden deze dag niet alleen door de ouders verrast, maar krijgen namens TisKidz ook elk jaar een leuk kadootje aangeboden.
 
2017:
Dag van de gastouder 
 

Keurmerk Meldcode

TisKidz is sinds 2017 in bezit van het Keurmerk Meldcode. Dit keurmerk krijg je als organisatie toegekend als jou protocol meldcode kindermishandeling en huiselijk geweld op alle wettelijke vlakken is goedgekeurd en er binnen de organisatie iemand is die bijgeschoold blijft via LVAK (LandelijkeVerenigingAanpakKindermishandeling), dit is de aandacht functionaris.
Binnen TisKidz is onze aandacht functionaris Claudette Tissink.

Keurmerk Meldcode

Oppasboekjes Ollie&Tigger

Te bestellen bij TisKidz welkomst kaartjes en de oppasboekjes van Ollie&Tigger. Mail naar: info@tiskidz.nl of vraag naar deze boekjes bij uw bemiddelingsmedewerkster.


     

Oppas boekjes

Inspecties GGD: rapporten TisKidz:

Trots presenteren wij u onze GGD-rapporten. Jaarlijks worden wij als gastouderbureau gecontroleerd door de GGD. Tijdens deze controles van de GGD heeft ook de belastingdienst in 2015 gekeken of wij aan alle voorwaarden voldeden en door beide zijn wij op alle punten goedgekeurd! GGD-rapporten kunt u via deze link bekijken: LandelijkRegisterKinderopvang

De inspectie rapporten van de bij ons aangesloten gastouders zijn ook terug te vinden in het LandelijkRegisterKinderopvang via deze link: rapporten gastouders.

 

Bijeenkomsten in 2017: 

 

Pedagogisch werkplan maken voor gastouders

Pedagogisch werkplan

 

Cursus Rouw en Verlies

 Cursus

EHBO

EHBO

 

Agenda 2017 

26 januari          

Voorlichtingsavond belastingen voor gastouders

1 maart

Gastoudercommissie vergadering

18 maart         

Cursusdag Rouw en Verlies

22 maart            

EHBO herhaling

11 april

Info avond draagdoeken gebruiken

1 mei

Gastoudercommissie vergadering

9 mei

Oudercommissie vergadering

15 juni

Voorlichtingsavond meldcode gastouders

21 september

EHBO herhaling

21 september

Dag van de gastouder

30 september

Gastouderuitje

5 oktober

Gastoudercommissie vergadering

19 oktober

Basiscursus EHBO deel 1

30 oktober

Basiscursus EHBO deel 2

9 november

Werkplan pedagogisch beleid gastouders

16 november

Werkplan pedagogisch beleid gastouders

 

TisKidz bestond in 2016 al 10 jaar!

En dat hebben wij gevierd! Hieronder een impressie van ons bezoek met ouders, gastouders en kinderen aan de IJsboerderij De Drentse Koe.

Uitje 2016Uitje 2016

 

Amber Alert